Belægning

Belægning


Indkørsel

Terrasse

Stier

Trapper

RING FOR TILBUD


Tlf: 29 85 47 01

Belægning
Vi står for alt brolægning i din have og omkring dit hus: Indkørsler, terrasser, stier og havegange, trapper, mv.  Vi sætter også kantsten, f.eks. omkring dine bede og din plæne. En klar afgrænsning med kantsten giver din have form og karakter og er med til at definere havens rum.

 

Produkter

Der findes et hav af forskellige fliser, belægningssten, granitbelægning og løsninger i beton. Vi vejleder dig altid gerne med hensyn til valg af produkter og materialer. Vår viden og erfaring skal selvfølgelig komme vores kunder til gode.


Mønstre 

Brolægning findes desuden i utallige nye og gamle læggemønstre. Det har både betydning for udtrykket og for bæreevnen, om stenene og fliserne lægges lige, forskudt, som rådhusbelægning, eller i helt unikke mønstre. Jeg giver dig inspiration og faglig sparring, så du både får en smuk og holdbar løsning, der har den rette bæreevne til formålet.


Et stabilt fundament

Uanset om du skal have ny indkørsel, en ny fliseterrasse, eller brolagte havegange, så handler det om at skabe et stabilt fundament for belægningen. Vi har den viden og de kompetencer, der skal til, for at give dig det bedste og mest langtidsholdbare resultat. Belægningen i indkørslen skal kunne holde til dine bilers vægt og daglige slid. Belægningen må heller ikke ’slå sig’ ved den første alvorlige regnbyge og frost.


Abejdsproces 


Vi begynder med at give et ufopligtende tilbud på dit projekt. Når du er tilfreds, går vi igang med planlægning af projektet. Datoer, materialer og tidsplan. 

02. Skema, plan og start


Så går vi igang med planlægningen af dit projekt. Denne planlægning vil, bl.a. indeholde;


• Projekt start til slut

• Materialer og værktøjer 


01. Tilbud på projekt


Vi vil altid komme ud og give dig et uforpligtende tilbud til dit projekt. Her går vi igennem hvad der skal laves og, hvilke løsninger der vil passe projektet bedst. 


• Pris (materialer og arbejdsstimer)

• Anbefalinger ift. design og materialer. 

• Tidshorisont