Græsplæner

Græsplæner

Græsplæner

Såning

Rullegræs

Vertikalskæring


RING FOR TILBUD 


Tlf: 29 85 47 01

Græsplæner   


Der findes flere måder at lave græsplæner på. Det kommer ofte an på hvor hurtigt græsplænen ønskes færdig og pris. Afhængig af årstid og græstype, kan nyanlægning af græsplæne med såning tage kort eller lang tid, før den færdige græsplæne er klar til brug.


Hvis man ikke vil vente på at græsset skal vokse, kan man vælge rullegræs, som er en hurtigere løsning. Området forberedes til rullegræsset, som bliver leveret på paller, den dag græsplænen skal lægges. Det er hurtigt og flot, men også en dyrere løsning.
Plæneluftning / Vertikalskæring


Er der meget mos og andet ukrudt i græsplænen, kan man foretage en plæneluftning eller mosfjerning. Her anvendes en vertikalskære, der med sine små river, går ned i græsset og river mos og andet ukrudt op. Normalt vil man efterså græsplænen, med nye frø om eventuelt give den jernvitrol og gødning. Derved opnæs der på kort tid en flot græsplæne, uden at der skal anlægges en helt ny.

Arbejdsproces 


Vi begynder med at give et ufopligtende tilbud til dit projekt. Når du er tilfreds, går vi igang med planlægning af projektet. Datoer, materialer og tidsplan. 

02. Skema, plan og start


Så går vi igang med planlægningen af dit projekt. Denne planlægning vil, bl.a. indeholde;


• Projekt start til slut

• Materialer og værktøjer 

• 

01. Tilbud på projekt


Vi vil altid komme ud og give dig et uforpligtende tilbud til dit projekt. Her går vi igennem hvad der skal laves og, hvilke løsninger der vil passe projektet bedst. 


• Pris (materialer og arbejdsstimer)

• Anbefalinger ift. design og materialer. 

• Tidshorisont